Wateroplosbaar

Wateroplosbare HACCP-stickers

Onze wateroplosbare stickers maken het horecazaken gemakkelijk om aan de HACCP-regels te voldoen. Net als onze dagetiketten bevatten ze de ruimte om voedsel correct te labelen, maar ze bieden nog meer comfort. Onze wateroplosbare HACCP-stickers zijn gemaakt op basis van cellulose waardoor ze oplossen onder lopend water. Je hoeft je dus niet langer bezig te houden met stickers verwijderen van verpakkingen. Onze biologisch afbreekbare stickers verdwijnen in de vaatwas en laten geen lijmresten na. Zo besparen horecazaken dus tijd én kosten en kan het personeel efficiënter werken.

Download onze catalogus

 Dsc5815
 Dsc5818
 Dsc5820
 Dsc5829
Wateroplosbaar 2

Onmisbaar in elke professionele keuken

Elke horecazaak, slagerij, bakkerij, traiteurzaak of grootkeuken moet haar voedsel coderen met een beschrijving en datum om de voedselveiligheid en -versheid te garanderen. Wij bieden verschillende oplossingen aan om eenvoudig en gestandaardiseerd te labelen. Onze wateroplosbare stickers bijvoorbeeld zijn een populaire keuze onder horeca-uitbaters dankzij hun hoge gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn gemaakt op basis van maïszetmeel en lossen op in water in minder dan 30 seconden.

Word nu LabelFresh-dealer

Eenvoudig of uitgebreid labelen

De wateroplosbare stickers van LabelFresh zijn beschikbaar in 3 soorten: de eenvoudige LabelFresh Easy-etiketten, de uitgebreide LabelFresh Pro-etiketten en universele etiketten. Het Easy-systeem is ideaal voor kleine keukens die eenvoudig en snel de HACCP-regels willen volgen. Het Pro-systeem wordt aangeraden in grote keukens met meer personeel om een goed overzicht te bewaren en een optimale voedselveiligheid te garanderen. Onze universele wateroplosbare stickers kunnen overal ingezet worden.

Ontdek al onze producten

Easydissolvable

LabelFresh Dissolvable Easy

Onze LabelFresh Easy-etiketten bestaan in 7 kleuren, 1 voor elke dag van de week. De stickers bieden ruimte voor een productomschrijving en een productie- of houdbaarheidsdatum, voldoende om te slagen voor de voedselinspectie dus.

Prodissolvable

LabelFresh Dissolvable Pro

In keukens met meerdere medewerkers is een uitgebreider systeem aangeraden. Onze Pro-etiketten bevatten informatie zoals de productomschrijving, productiedatum, productietijdstip, houdbaarheidsdatum, aantal (stuks, gram, liter …) en medewerker die het gerecht klaarmaakte. Onze wateroplosbare Pro-stickers zorgen zo voor een georganiseerde keuken waar het meteen duidelijk is wie wat wanneer heeft klaargemaakt.

Wateroplosbaar 3

Universele wateroplosbare etiketten

Onze universele wateroplosbare stickers zijn overal inzetbaar. Ze hebben geen kleurcodering waardoor alle etiketten elke dag van de week bruikbaar zijn en bevatten ook alle vereiste informatie. Simpel, maar toch compleet.

 Dsc1897

Een georganiseerde keuken met onze labeldispensers

Om keukens ordelijk te houden, ontwikkelden we bij LabelFresh een etikettendispenser gemaakt van inox die veilig is voor elke keuken. In onze 7-days dispenser passen 7 doosjes, standaard of wateroplosbare labels, 1 voor elke dag van de week. Onze compacte dispenser heeft ruimte voor 1 doosje, ideaal voor onze universele stickers of multi-allergenenlabels. Keukenmedewerkers halen zo makkelijk de juiste wateroplosbare sticker uit de houder. Onze hygiënische labeldispensers kunnen bovendien opgehangen worden aan de muur om plaats te besparen op het werkblad.

Image Content 10

Vernieuwende oplossingen voor de horecasector

Onze wateroplosbare stickers zijn een van onze meest innovatieve producten. Ze lossen op in minder dan 30 seconden. Bovendien zijn ze een antwoord op de vraag naar duurzame producten.

  • ongezien gebruiksvriendelijk
  • supersimpel codeersysteem dat enorm veel tijd bespaart
  • lossen op in water, zonder papier- & lijmresten na te laten
  • handig doosje compatibel met onze inox dispensers
Duurzaamheid

Duurzaamheid bij LabelFresh

Bij LabelFresh ontwikkelen we steeds nieuwe producten om personeel in de horecasector te helpen. Maar ook het klimaat speelt een belangrijke rol in innovatie. Daarom zoeken we continu naar manieren om groener te produceren en proberen we duurzamere producten op de markt te brengen. Onze wateroplosbare stickers zijn al een stap in de goede richting. Ze zijn gemaakt op basis van maiszetmeel en dus biologisch afbreekbaar. Voor onze andere etiketten gebruiken we enkel FSC®-gecertificeerd papier.

Meer over ons

Wateroplosbare labels

Vind een dealer in de buurt

Ben je als restaurantuitbater, keukenmanager, kok, slager, traiteur of bakker op zoek naar een simpele en georganiseerde manier om voeding te labelen en te voldoen aan de HACCP-regels? Met onze voedingsetiketten slaag je voor elke voedselinspectie en hou je je keuken veilig op een gestandaardiseerde en eenvoudige wijze. Je hebt de keuze tussen dagetiketten, wateroplosbare stickers, etiketten voor de vriezer, allergenenstickers en tamper-evident-labels. Zoek nu een verdeelpunt in jouw buurt en ga meteen aan de slag.

Verdeler vinden