Getuigenschotellabels

Een verplichting voor ziekenhuizen

De getuigenschotel is enkel verplicht voor ziekenhuizen. Het is de bedoeling om bij een voedselvergiftiging de bron te kunnen achterhalen. Het wordt ook aangeraden voor schoolkeukens en restaurants een getuigenschotel of een monstermaaltijd bij te houden

Getuigenschotellabels

Monstermaaltijd labels van LabelFresh!

Het labelen van getuigenschotels op een professionele en nauwkeurige manier is essentieel voor iedereen die werkzaam is in ziekenhuizen. Labelfresh biedt hoogwaardige en betrouwbare labels voor getuigenschotels, die zorgen voor een duidelijke identificering van de monstermaaltijd.

Het labelen van getuigenschotels met onze Labelfresh labels is zeer eenvoudig. De labels zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden geplaatst en weer verwijderd, zonder dat er lijm- of papierresten achterblijven.

Getuigenschotel2

De voordelen van onze getuigenschotellabels:

  • ongezien gebruiksvriendelijk
  • makkelijk te verwijderen, zonder lijmresten
  • beschikbaar in verschillende talen
  • handig doosje compatibel met onze inox dispensers
Verdeelpunten(2)

Vind een verdeler in jouw buurt

Als horeca-uitbater is het vinden van de juiste leverancier voor je labels van essentieel belang. Labelfresh biedt hoogwaardige en duurzame oplossingen voor de voedselindustrie, maar het vinden van de juiste verdeler in jouw buurt kan soms een uitdaging zijn.

Gelukkig bieden wij een handige zoekfunctie waarmee je snel en gemakkelijk een Labelfresh verdeler bij jou in de buurt kunt vinden. Door simpelweg je locatie in te voeren op de website, krijg je een lijst met Labelfresh verdelers bij jou in de buurt.

Verdeler vinden