Printer 1

De slimme labelprinter: ontwikkeld voor jouw keuken

Om het labelen van voeding in grote hoeveelheden vlotter te laten gebeuren, bieden we een efficiënte oplossing: onze professionele labelprinter van SATO. Deze stand-alone printer drukt de juiste gegevens op de HACCP-labels waardoor keukenpersoneel tijd bespaart en efficiënter te werk gaat.

Word verdeler van onze producten

Printer 2

SATO professionele labelprinter

We bieden naast gestandaardiseerde voedingslabels ook een oplossing aan om etiketten op maat te maken. De professionele labelprinter van SATO stelt keukenmedewerkers in staat het juiste gerecht aan te duiden op het scherm. De labelprinter drukt de productinformatie samen met de datum dan op een of meerdere etiketten die meteen klaar zijn voor gebruik. De productinformatie wordt eenvoudig via een softwareprogramma geüpload op de printer.

De SATO-labelprinter maakt gebruik van de thermal direct-technologie om te printen. Omdat er gedrukt wordt met hitte in plaats van inkt is de printer veilig voor gebruik in de keuken.

Neem hem op in uw aanbod

Labels on demand: 4 types etiketten in 2 formaten

Met de professionele labelprinter van SATO kunnen horecazaken 4 types etiketten printen: gewone HACCP-labels, diepvrieslabels, wateroplosbare labels en takeawaylabels. Aparte etiketten zijn niet meer nodig. De vereiste informatie kan voor elk gerecht via een geüploade omschrijving geprint worden op het gewenste type etiket. Om een ander type etiket te printen, moet enkel het rolletje in de printer vervangen worden door het gewenste type. Medewerkers selecteren dan de juiste beschrijving om de HACCP-labels correct en efficiënt in te vullen op een grotere schaal. De professionele labelprinter kan op 2 formaten drukken: 25 x 40 mm en 40 x 70 mm.

Internhaccp

HACCP-labels

Restaurants, traiteurs of grootkeukens die vaak dezelfde gerechten klaarmaken kunnen via een software de beschrijving ervan invoeren op de printer en zo snel HACCP-labels printen voor de frequente gerechten.

Diepvriesfx3

Diepvrieslabels

De SATO-labelprinter kan gebruikt worden voor diepvriesetiketten die dezelfde informatie bevatten als de gewone HACCP-labels, maar geschikt zijn voor extremere temperaturen.

Oplosbaarfx3 3

Wateroplosbare labels

Onze professionele labelprinter is compatibel met wateroplosbare labels. Horecamedewerkers besparen dus dubbel zoveel tijd. Ze hoeven niet handmatig te labelen en hoeven de labels niet zelf te verwijderen.

Deliveryetiket

Takeawaylabels

Keukens die dagelijks honderden afhaalgerechten verkopen, kunnen die makkelijk labelen dankzij de SATO-labelprinter, die alle info (zoals ingrediënten en bereiding) bevat over de meest voorkomende gerechten.

5 Homepage Printer

Voordelen van onze professionele labelprinter

De SATO-labelprinter is de ideale oplossing voor keukens door zijn compacte design en hygiënische kenmerken. In slechts enkele minuten tijd kan iedereen ermee leren werken. Horecazaken slagen zo met glans voor elke voedselinspectie.

  • intelligente printer, werkt autonoom door ingevoerde data
  • geen pc nodig
  • makkelijk gegevens uploaden via software
  • intuïtief touchscreen dat bediend kan worden met handschoenen
  • antibacteriële behuizing, dus ideaal voor hygiënische omgevingen
  • spatwaterdicht
  • wandmontage mogelijk, dus neemt geen plaats in
Easy Starter

Standaard HACCP-labels

Horecazaken die geen nood hebben aan een professionele labelprinter kunnen onze handgeschreven etiketten aankopen. Ook keukens die wel een printer gebruiken, zullen altijd nog labels met de hand invullen voor de minder frequente producten en gerechten. Daarvoor bieden we verschillende types etiketten aan: HACCP-voedingslabels, diepvriesetiketten, wateroplosbare labels, allergenenetiketten en quality-control-labels.

Download onze volledige catalogus

Labelprinter

Vind een dealer in uw buurt

Wilt u een professionele labelprinter voor uw horecazaak? Zoek nu een dealer in uw buurt en start meteen met slim labelen.

Verdeelpunten