Starterkit haccp stickers

Maak het jezelf gemakkelijk!

Iedereen weet dat voldoen aan de wetgeving voor voedselveiligheid heel wat extra werk met zich meebrengt. LabelFresh zorgt ervoor dat het etiketteren van de bewerkte voedingswaren, die in de koeling geplaatst worden, voortaan gestandaardiseerd, eenvoudig en doeltreffend gebeurt.

Word verdeler van onze handige stickers

Img 7356

Dagcoderingsetiketten

In slechts enkele minuten tijd heb je de LabelFresh-techniek onder de knie. Je zal snel merken hoe eenvoudig het is om te voldoen aan de wetgeving m.b.t. het coderen van voedingswaren. Zo hoeft er geen twijfel meer te bestaan over de versheid van de producten en kan je producten maximaal laten renderen.
Bovendien maak je meteen een goede indruk op de controleurs van het voedselagentschap.

Ontdek ons complete aanbod

Eenvoud troef!

Individuele verpakkingen of gecombineerd met een inox dispenser? Met de LabelFresh starterkit haal je meteen alles in huis om op een eenvoudige manier te voldoen aan de wetgeving op het gebied van etikettering van bewerkte voedingswaren.

Img 7755

Innovatieve oplossingen voor de foodservice

Onze HACCP-stickers zijn innovatieve producten die voldoen aan de wensen en eisen van de horecasector. We blijven steeds vernieuwen en zoeken naar oplossingen voor de dagelijkse struikelblokken van een kok, bakker, traiteur, slager … in verband met voedselveiligheid. Wij hebben een uitgebreid gamma aan stickers die beantwoorden aan alle noden:

  • Dagcoderingsetiketten
  • Diepvrieslabels
  • Wateroplosbare labels
  • Getuigenschotel-labels
  • Take-Away en Delivery etiketten
  • HACCP-printer
Dagcoderingsetiketten

Vind een verdeelpunt

Bent u een kok, restaurantuitbater, keukenmanager, bakker, slager of traiteur en wilt u uw codeersysteem vereenvoudigen of standaardiseren? Door onze samenwerking met tal van lokale en internationale groothandels vind je LabelFresh steeds dicht bij jou in de buurt!

Vind een groothandel