2 Homepage Dagetiketten

Dagetiketten: voldoen aan de wetgeving

Iedereen weet dat voldoen aan de wetgeving voor voedselveiligheid heel wat extra werk met zich meebrengt.

LabelFresh zorgt ervoor dat het etiketteren van bewerkte voedingswaren en voedingswaren die in de koeling geplaatst worden, voortaan gestandaardiseerd, eenvoudig en doeltreffend gebeurt.

In slechts enkele minuten tijd hebben jij en je medewerkers de LabelFresh-techniek onder de knie. Je zal snel merken hoe eenvoudig het is om te voldoen aan de wetgeving m.b.t. het coderen van voedingswaren.

Zo hoeft er geen twijfel meer te bestaan over de versheid van producten en kan je jouw producten maximaal laten renderen.
Bovendien maak je meteen een goede indruk op de controleurs van het voedselagentschap.

LabelFresh Easy of Pro?

LabelFresh Easy

Het Easy-systeem richt zich voornamelijk op kleine bedrijven en eenmanszaken waar de voedingswaren voornamelijk bewerkt worden door één persoon of waar dat slechts occasioneel gebeurt door meerdere werknemers. Op deze etiketten heb je voldoende ruimte om een productbeschrijving en verwerkingsdatum in te vullen.

Easy Mozaiek Nlfr
286 Packshot
287 Packshot
288 Packshot
289 Packshot
290 Packshot
291 Packshot
292 Packshot
Moziek Pro Nl Fr
293 Packshot
294 Packshot
295 Packshot
296 Packshot
297 Packshot
298 Packshot
299 Packshot

LabelFresh Pro

Het Pro-systeem is ontwikkeld voor bedrijven waar de voedingswaren bewerkt worden door meerdere personen. Met LabelFresh Pro laat je niets aan het toeval over en kan je de versheid van jouw producten optimaal garanderen en controleren.

LabelFresh Universeel

LabelFresh Universeel

De meest eenvoudige oplossing om conform te zijn met de HACCP wetgeving. Met de LabelFresh universele labels beschik je over een professioneel etiket zonder kleurcodering. Uiteraard voldoet dit product aan alle legale verplichtingen en kan het gebruikt worden in de koeling en in de diepvries. Eenvoudig, maar toch compleet!

518 Dlc Nl Fr Label
518 Dlc Nl Fr
Dagetiketten

Vind een verdeler in jouw buurt

LabelFresh producten zijn gemaakt van papier, een milieuvriendelijk en een duurzaam product. Het is namelijk volledig herbruikbaar en recycleerbaar in zijn oorspronkelijke vorm. Wij zien het als een plicht naar onze stakeholders toe, en een verantwoordelijkheid naar het milieu toe om te investeren in duurzame materialen en technologieën.

Vind een verdeler