Clean & Disinfected labels

Communicatielabels

Als het gaat om het waarborgen van de kwaliteit van jouw producten, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw producten correct gelabeld zijn. Het gebruik van quality-control-stickers kan helpen bij het handhaven van de kwaliteit en het voldoen aan de voorschriften en normen van de HACCP-wetgeving. Bij Labelfresh begrijpen we het belang van kwaliteitscontrole en bieden we hoogwaardige oplossingen die aan alle behoeften voldoen.

Word nu LabelFresh-dealer

tamper-evident-labels

Tamper-evident-labels

Labelfresh biedt hoogwaardige tamper-evident-labels die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw producten veilig blijven tijdens opslag en transport. Onze labels zijn gemaakt van duurzame materialen en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Onze tamper-evident-labels zijn speciaal ontworpen om manipulatie te voorkomen en ongeoorloofde toegang tot producten te detecteren. Als het label wordt verwijderd, laat het een duidelijk zichtbare markering achter, zodat je direct kan zien of het product is geopend of niet. Dit geeft jou gemoedsrust en vertrouwen dat jouw producten veilig en ongeopend zijn gebleven tot het moment van gebruik.

Tamper-evident-labels

Het gebruik van quality-control-labels is niet alleen belangrijk om te voldoen aan de voorschriften en normen van de HACCP-wetgeving, maar het kan ook bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen bij klanten. Wanneer producten zijn voorzien van duidelijke en betrouwbare labels en stickers, weten klanten dat ze veilig en van hoge kwaliteit zijn.

Getuigenschotellabels

Getuigenschotel-labels

Als je werkzaam bent in een ziekenhuis of zorginstelling, dan weet je hoe belangrijk het is om voedsel op een veilige en hygiënische manier te serveren aan patiënten en bezoekers. Daarom is het gebruik van getuigenschotel labels van Labelfresh een verplichte vereiste voor ziekenhuizen.

Getuigenschotel labels zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt op voedselverpakkingen en -containers om aan te geven wanneer het voedsel is bereid, door wie en hoe lang het bewaard moet worden.

Getuigenschotellabels

Quality-control-labels

Vind een verdeler in jouw buurt

Als horeca-uitbater is het vinden van de juiste leverancier voor je labels van essentieel belang. Labelfresh biedt hoogwaardige en duurzame oplossingen voor de voedselindustrie, maar het vinden van de juiste verdeler in jouw buurt kan soms een uitdaging zijn.

Gelukkig bieden wij een handige zoekfunctie waarmee je snel en gemakkelijk een Labelfresh verdeler bij jou in de buurt kunt vinden. Door simpelweg je locatie in te voeren op de website, krijg je een lijst met Labelfresh verdelers bij jou in de buurt.

Verdeler vinden