HAccp-stickers vriezer

Verplicht in elke professionele keuken

Restaurantuitbaters, bakkers, slagers, koks in grootkeukens, …, moeten allemaal voldoen aan de HACCP-wetgeving. Wij bieden hen een eenvoudige, gestandaardiseerde en doeltreffende oplossing om (diepvries)voedsel te coderen. Onze HACCP-stickers voor de vriezer helpen horeca-uitbaters hun producten correct te labelen en zo de versheid van hun voedsel te garanderen.

Word verdeler van onze handige stickers

387 Lfwanfdi
387
HACCP-stickers vriezer

HACCP-stickers voor de diepvries

Naast de labels voor de koeling hebben we bij LabelFresh HACCP-stickers ontwikkeld die geschikt zijn voor de vriezer. Onze diepvriesetiketten zijn bestand tegen temperaturen van -30°C tot +70°C. Dat maakt ze extra sterk en garandeert dat ze goed blijven kleven in extreem koude temperaturen. Onze HACCP-stickers voor de vriezer zijn, ondanks de sterke lijm, wel heel makkelijk te verwijderen na gebruik.

Ontdek onze cataloog

Uitgebreide labeling voor een optimale voedselveiligheid

Onze HACCP-stickers voor de vriezer bieden ruimte voor alle informatie die vereist is om de versheid van ingevroren gerechten te waarborgen. Er is plaats voorzien voor een productomschrijving, invriesdatum, vervaldatum en ontdooidatum. Elke keukenmedewerker kan het labelsysteem snel onder de knie krijgen, voedsel correct labelen was nog nooit zo gemakkelijk en efficiënt.

haccp-sticker Vriezer

Een overzichtelijke keuken dankzij onze dispensers

Om het labelen vlot te laten verlopen, ontwikkelden we bij LabelFresh een inox labeldispenser. Je kan deze makkelijk aan de muur bevestigen om plaats te besparen. Zo heb je alle nodige HACCP-stickers voor de vriezer in 1 handig en hygiënisch doosje aan de muur. Ook voor onze universele stickers hebben we een compacte inox labeldispenser.

387website

Innovatieve oplossingen voor de horeca

Onze HACCP-stickers voor de vriezer zijn innovatieve producten die voldoen aan de wensen en eisen van de horecasector. We blijven steeds vernieuwen en zoeken naar oplossingen voor de dagelijkse struikelblokken van een kok, bakker, traiteur, slager … in verband met voedselveiligheid. Onze diepvriesstickers onderscheiden zich van andere etiketten door:

  • blijft kleven in temperaturen van -30° tot +70°
  • makkelijke verwijdering, zonder lijmresten
  • handig doosje dat past in onze inox dispenser
Duurzaamheid

Duurzaamheid bij LabelFresh

Niet enkel voor onze klanten, maar ook voor onze planeet blijven we innoveren. We zoeken voortdurend naar manieren om ons productieproces te vergroenen en proberen onze producten aan te passen aan het belang van duurzaamheid. Vandaag gebruiken we reeds FSC-gecertificeerd papier voor onze HACCP-stickers voor de vriezer en koelkast én hebben we een gamma wateroplosbare etiketten, gemaakt van cellulose.

Meer over ons

Diepvrieslabels

Vind een verdeelpunt

Ben je kok, restaurantuitbater, keukenmanager, bakker, slager of traiteur en wil je jouw codeersysteem vereenvoudigen of standaardiseren? Onze voedingslabels, wateroplosbare etiketten, allergenenlabels en HACCP-stickers voor de vriezer maken het je gemakkelijk. Voldoe zonder moeite aan de HACCP-regels en slaag met glans voor elke voedselinspectie. Zoek nu een verdeler in jouw buurt en start meteen met labelen.

Vind een groothandel