HACCP Producten

Maak het uzelf gemakkelijk!

Iedereen weet dat voldoen aan de wetgeving voor voedselveiligheid heel wat extra werk met zich meebrengt.

LabelFresh zorgt ervoor dat het etiketteren van de voedingswaren die u bewerkt en die u in uw koeling plaatst, voortaan gestandaardiseerd, eenvoudig en doeltreffend gebeurt.

In slechts enkele minuten tijd hebben u en uw medewerkers de LabelFresh-techniek onder de knie. U zult snel merken hoe eenvoudig het is om te voldoen aan de wetgeving m.b.t. het coderen van uw voedingswaren.

Zo hoeft er geen twijfel meer te bestaan over de versheid van uw producten en kunt u uw producten maximaal laten renderen.
Bovendien maakt u meteen een goede indruk op de controleurs van het voedselagentschap.

Eenvoud troef!

De LabelFresh-etiketten of stickers zijn verkrijgbaar als starterkit samen met een inox dispenser. Zo hebt u meteen alles in huis om op een eenvoudige manier te voldoen aan de wetgeving op het gebied van etikettering van uw bewerkte voedingswaren.

 

 

LabelFresh Easy of Pro?

LabelFresh Easy.

Het Easy-systeem richt zich voornamelijk op kleine bedrijven en eenmanszaken waar de voedingswaren voornamelijk bewerkt worden door één persoon of waar dat slechts occasioneel gebeurt door meerdere werknemers. Op deze etiketten hebt u voldoende ruimte om een productbeschrijving en verwerkingsdatum in te vullen.

 

LabelFresh Pro.

Het Pro-systeem is ontwikkeld voor bedrijven waar de voedingswaren bewerkt worden door meerdere personen. Met LabelFresh Pro laat u niets aan het toeval over en kunt u de versheid van uw producten optimaal garanderen en controleren.